Ontvang een gratis bod

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Auto met schade verkopen?

Direct verkopen, hoogste prijs!

✅ Hoogste prijs
✅ Gratis ophaaldienst
✅ Direct geld en opgehaald
✅ Ook lichte vracht/bedrijfswagens
✅ Ook export

Benieuwd voor hoeveel geld de auto direct verkocht kan worden?

Probeer ons dan vrijblijvend uit!

Auto met kapotte versnellingsbak verkopen

Wil je een auto met kapotte versnellingsbak verkopen? Via onze site kan dat zeer snel en gemakkelijk. Verkoop een auto met kapotte versnellingsbak in slechts 1 dag tijd voor de beste prijs! Ontvang het hoogste bod gratis en vrijblijvend! Meld uw auto nu meteen aan.

5000 geïnteresseerde autobedrijven

Meld uw auto met kapotte versnellingsbak bij ons aan en bereik ruim 5000 autobedrijven die interesse hebben in uw auto. Deze bedrijven zullen een bod uitbrengen en wij stellen u op de hoogte van het hoogste bod. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Het kost u dus geen geld en u loopt daarbij geen risico. Probeer het daarom meteen uit!

Auto met defecte automatische versnellingsbak verkopen

Een auto met defecte automatische versnellingsbak verkopen kan eenvoudig via onze site. U ontvangt gegarandeerd een goed bod en kunt uw wagen meteen verkopen. Indien u akkoord gaat komt de koper de auto bij u ophalen. Schakelt de automaat niet of slecht, of komt uw auto niet eens in beweging wanneer u hem in de D of R zet, meld hem dan gerust bij ons aan. Wij vinden gegarandeerd een goede koper voor u. Geen kosten, geen risico.

Auto met defecte handgeschakelde versnellingsbak verkopen

Schakelt de versnellingspook / handgeschakelde bak slecht, stroef, of helemaal niet? Verkopen is dan waarschijnlijk de beste optie. De herstellingskosten zijn in de meeste gevallen torenhoog. Een handgeschakelde bak laten herstellen kost vaak tussen de 2000 en 4000 euro! Gratis en vrijblijvend een bod ontvangen op uw wagen? Aanmelden is gratis!

Het is helemaal gratis. U loopt geen risico.
Probeer het daarom vrijblijvend uit.