Ontvang een gratis bod

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Kapotte auto verkopen?


Ontvang de hoogste prijs

✅ Ontvang de beste prijs!
✅ Direct geld
✅ Gratis ophaaldienst door gans België
✅ Grote en kleine schades

Benieuwd voor hoeveel geld de auto direct verkocht kan worden?

Probeer ons dan vrijblijvend uit!

Auto met motorschade verkopen

Een auto met motorschade verkopen? Dan zit u bij ons goed! Meld uw auto gratis en vrijblijvend bij ons aan en wij laten ruim 5000 erkende garagisten en dealers op uw wagen bieden. Het hoogste bod sturen wij vrijblijvend door. Verkopen kan direct en kost u niets. Uw auto met motorschade wordt dan gratis bij u opgehaald. Nieuwsgierig hoeveel u voor uw auto kunt krijgen? Meld uw wagen dan nu aan.

Motorschade zeer kostbaar

Motorschade is een zeer kostbare reparatie. Er gaat namelijk veel tijd zitten in het vaststellen van het probleem. De motor moet in bijna alle gevallen geopend worden om een goede diagnose te kunnen stellen. Alleen de diagnose alleen al kost dus een hoop geld. Een motorblok telt honderden onderdelen en het vervangen van defecte onderdelen kost ook veel tijd en geld. Dit maakt motorschade een zeer kostbare reparatie. Een kapotte motor laten herstellen kan snel duizenden euro’s kosten.

Wat gaat er vaak stuk in de motor

Een van de meest voorkomende problemen is een gebroken distributieriem. Wanneer de distributieriem breekt dan gaan er verschillende onderdelen in het motorblok kapot. Kleppen en zuigers kunnen hierbij beschadigd raken. Gemiddeld kost dit 2500 euro om te herstellen. Symptomen zijn dat de motor onder het rijden uitvalt of dat de koude motor niet meer wilt starten. Aan de buitenkant kun je dit niet zien. De distributieriem is namelijk verscholen onder een kap. De garagisten kan de motor openen om dit probleem vast te stellen. Naast een gebroken distributieriem kunnen er honderden andere onderdelen kapot gaan waardoor de motor kunnen beschadigen. Verkopen 

Auto met schade aan de motor verkopen

Een auto met schade aan de motor verkopen is normaal gezien niet gemakkelijk. Dit komt doordat motorschade duur is om te herstellen en dat het een uitgebreid onderzoek vergt om exact vast te stellen wat er precies kapot is. Via onze autoveiling kunt u wel eenvoudig uw auto met motorschade verkopen. Wij laten namelijk ruim 5000 erkende garagisten en dealers op uw auto bieden wat u helemaal niets kost. Het hoogste bod ontvangt u vrijblijvend en u beslist wat u daarmee doet. Verkopen kan direct en is tevens gratis. De koper komt naar u toe wat ideaal is wanneer de auto niet meer kan rijden.