Ontvang een gratis bod

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wagen verkopen met schade?

Ontvang de hoogste prijs! 

✅ Direct verkopen
✅ Gratis ophaaldienst door heel België
✅ Ook lichte vracht/bedrijfswagens
✅ Ook export
✅ 7 op 7 tot 22.00 uur

Benieuwd voor hoeveel geld de auto direct verkocht kan worden?

Probeer ons dan vrijblijvend uit!

Schadeherstel prijzen

Op deze pagina vindt u prijzen van schadeherstel van uw auto.

Omdat elke schade apart beoordeeld moet worden is het altijd lastig te zeggen wat een schade exact kost. Soms lijkt de schade minder groot dan dat hij daadwerkelijk is. Als voorbeeld nemen wij een bumper waar iemand met een andere auto tegen aangereden is. Deze bumper heeft op het oog slechts wat lakschade. Bij nader onderzoek blijkt dat de bumper toch scheuren heeft opgelopen en kunnen de ophangbeugels zijn ontzet. Alleen de bumper laten spuiten is in dat geval niet voldoende. De bumper moet gerepareerd of vervangen worden.

Kosten bumper laten spuiten

Een bumper laten spuiten kost bij een gerenommeerd schadeherstel bedrijf al snel 750 Euro. Uiteraard heeft het type autolak ook enig invloed. Een bumper vervangen kan u ook 700 Euro kosten. Nieuwe onderdelen moeten altijd gespoten worden dus deze kosten komen hier nog bovenop.

Kosten deur laten uitdeuken en spuiten

Een deur laten uitdeuken en spuiten kost gemiddeld 800 Euro. Het uitdeuken vergt vaak ook wat tijd afhankelijk hoe diep en hoe groot de deuk is.

Gratis uw schadeauto verkopen.
De koper haalt de wagen gratis bij u op.

Achterscherm laten spuiten

Indien u een achterscherm wilt laten spuiten zonder uitdeuken dan kost dat ook ongeveer 800 Euro. Omliggende delen moeten namelijk meegespoten worden om kleurverschil te voorkomen. Daarna moet de spuitnevel worden weggepoetst.

Plamuren

Bij het meeste spuitwerk komt toch plamuren kijken. Schadeherstellers zullen eerst de oneffenheden zoals krassen moeten egaliseren. Dit wordt vaak met plamuur gedaan. Vervolgens wordt alles helemaal glad geschuurd. De autolak bestaat vaak uit meerdere lagen: Een grondlaag, een kleurlaag en een blankelak laag. Het laatste is een kleurloze laag welke de kleurlak beschermd. Auto’s die een metalic lak hebben zijn altijd voorzien van de blankelak laag.

Gegarandeerd de beste prijs!

Schadeherstel kostbaar

In veel gevallen is schadeherstel een flinke investering. Het is dan ook altijd de vraag of de auto voor u nog voldoende waarde heeft om de schade te herstellen. In plaats van de schade te herstellen kunt u ook overwegen om de auto met schade te verkopen. Bij ons krijgt u binnen 1 dag een bod waarvoor u direct de auto met schade voor kunt verkopen. Uw auto met schade wordt in een keer bij honderden erkende autobedrijven voorgelegd. Deze kunnen een bod uitbrengen op uw auto met schade. Het hoogste bod maken wij aan u kenbaar. Het bod is voor u gratis en vrijblijvend. U weet dan precies wat uw schadeauto waard is en waarvoor u hem ook direct kunt verkopen. Indien u de auto met schade ook wilt verkopen dan kan dat direct geregeld worden.

Het is helemaal gratis. U loopt geen risico.
Probeer het daarom vrijblijvend uit.