Wagen met vandalisme schade verkopen

Een wagen met vandalisme schade verkopen? Dat kan vandaag nog, en bovendien aan een zeer goede prijs! Via onze veiling leggen wij uw auto voor aan alle schadeherstelbedrijven van België. Van ons ontvangt u het hoogste bod dat er geboden wordt. In totaal doen er meer dan 5000 autobedrijven met ons mee. U ontvangt dus altijd de beste prijs. 

Ontvang een vrijblijvend bod

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Gratis en vrijblijvende veiling

Om te beginnen loopt u bij ons geen enkel risico want aanmelden, laten veilen, het hoogste bod ontvangen, en verkopen zijn allemaal gratis. Uw auto wordt zelfs gratis opgehaald door de hoogste bieder!

Alle soorten schades

Wij vinden snel meerdere kopers voor uw auto, ongeacht de omvang van de schade. Heeft uw auto rondom krassen, zijn er deuken in de portieren aanwezig, zijn de ruiten kapot, of is er andere schade? Meld de auto dan vrijblijvend bij ons aan. Wij vinden de beste koper voor u. U beslist of u de auto ook wilt verkopen aan de genoemde prijs.

Hoe steekt de veiling in elkaar

Wanneer u uw auto met vandalisme schade bij ons aanmeldt, dan plaatsen wij deze in onze gesloten veiling. Er zijn ruim 5000 erkende autobedrijven in België die bij ons zijn aangesloten. Zij krijgen een bericht wanneer er een nieuw voertuig in de veiling is bijgekomen en kunnen vanaf dat moment al een bod uitbrengen. Omdat de veiling slechts 24 uur duurt en zij het actuele bod kunnen inzien, wordt er vaak nog hoger geboden waardoor de prijs verder oploopt. Na 24 uur wordt het hoogste bod bekend gemaakt en kunt u beslissen of u de wagen aan het bod wilt verkopen of niet. Verkopen is niet verplicht want zonder reden op te geven kunt u het bod gewoon afwijzen.

Gaat u akkoord dan komt de koper de schadeauto ophalen en krijgt u direct het afgesproken geldbedrag. Een keuring voor verkoop is niet nodig!