Ontvang een gratis bod

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Bedrijfsauto met schade verkopen?

Ontvang de hoogste prijs!

✅ Direct verkopen
✅ Gratis ophaaldienst door heel België
✅ Ook lichte vracht/bedrijfswagens
✅ Ook export
✅ 7 op 7 tot 22.00 uur

Benieuwd voor hoeveel geld de auto direct verkocht kan worden?

Probeer ons dan vrijblijvend uit!

Lichte vracht of bedrijfswagen verkopen

Heeft u een bedrijfsauto, lichte vracht, of bestelwagen met schade dan kunt u deze eenvoudig en snel verkopen voor een goede prijs.

Wij leggen uw bedrijfsauto met schade voor aan honderden gescreende en erkende autobedrijven welke ieder een bod kunnen uitbrengen op uw bedrijfsauto. Onze veiling duurt 24 uur waardoor alles een stuk sneller verloopt. Deze autobedrijven kunnen elkaar ook overbieden. Het hoogste bod sturen wij naar u door nadat de veiling is afgelopen. U kunt dan beslissen of u de bedrijfsauto met schade wilt verkopen voor dat bod of niet. Het bod dat u ontvangt is de gegarandeerde verkoopprijs. U weet dus meteen waar u aan toe bent.

Geheel gratis en vrijblijvend

Onze veiling is geheel gratis. Het aanmelden van uw bedrijfsauto met schade kost u niets en het ontvangen van het bod ook niet. Het bod is geheel vrijblijvend waardoor u niet verplicht bent om te verkopen. U kunt doen met het bod wat u wilt. Besluit u de bedrijfsauto met schade wel te willen verkopen dan kan dat direct geregeld worden. U kunt dan direct een afspraak maken voor de overdracht en ontvangt het geld direct in uw handen. Makkelijk en snel geregeld.

De hoogste prijs voor uw bedrijfsauto of bestelwagen met schade

Wij leggen uw bedrijfsauto met schade direct aan honderden autobedrijven voor. Hierdoor zijn er altijd meerdere bedrijven die een goed bod doen. Ook omdat zij elkaar kunnen overbieden en onze veiling slechts 24 uur duurt, stijgt de prijs snel. Hierdoor krijgt u altijd een goed bod op uw bedrijfsauto met schade. Het bod dat u ontvangt is vrijblijvend en bent niet verlicht de bedrijfsauto met schade te verkopen. Wilt u de bedrijfsauto wel verkopen dan kan dat direct voor het genoemde bod.

Omdat in ons netwerk diverse soorten autobedrijven zitten zoals schadeherstellers maakt u een nog betere kans een goede prijs voor uw auto met schade te krijgen. Schadeherstellers kunnen zelf de schades tegen minder kosten herstellen waardoor zij u weer een betere prijs kunnen bieden.

Gratis uw schadeauto verkopen.
De koper haalt de wagen gratis bij u op.

Veilig en vertrouwd

In ons netwerk zitten alleen gescreende en erkende autobedrijven. Hierdoor loopt u geen risico en krijgt u altijd direct uitbetaald. Bedrijven kunnen uw bedrijfsauto met schade in de meeste gevallen direct ophalen. U bent er dan snel van af.

Alle schades zijn welkom

In ons netwerk aan autobedrijven hebben wij niet alleen schadeherstellers zitten welke de cosmetische schade kunnen herstellen maar ook dealers en garagebedrijven. Indien u een motorschade heeft of een ander technisch probleem waardoor u wellicht niet meer kunt rijden dan hebben wij ook meerdere potentiële kopers voor uw bestelwagen of bedrijfsauto. Een gebroken distributieriem, een kapotte koppeling of een moeilijk schakelende versnellingsbak is dus geen enkel probleem. Ook hier krijgt u snel een goed bod op waarvoor u de schadeauto direct voor kunt verkopen.

Gegarandeerd de beste prijs!

Merk en type

Ons netwerk aan autobedrijven heeft een brede ervaring met elk merk en type auto dus ook die van u. Het maakt dus niet uit welk merk of type u wilt verkopen of een bod voor wilt ontvangen. Omdat wij een zeer groot netwerk hebben, zijn er altijd meerdere bedrijven die u een goed bod doen.

Wat is uw bedrijfsauto met schade waard

Indien u alleen wilt weten wat uw bedrijfsauto met schade nog waard is dan kunt u ook gebruik maken van onze veiling. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Wellicht vind u het bod toch interessant dat u de bedrijfsauto met schade toch wilt verkopen. Ook de verkoop is gratis dus u maakt geen enkele kosten.

Hoe werkt het

U meld uw bedrijfsauto of bedrijfswagen aan door uw voertuig gegevens in te vullen. Vervolgens hebben wij wat contactgegevens van u nodig. Deze gegevens komen niet in onze veiling te staan omdat wij uw identiteit beschermen. Alleen indien u akkoord gaat met een bod worden uw gegevens uitgewisseld met de koper. Na 24 uur loopt de veiling af en sturen wij u het hoogste bod naar u door. U mag zelf weten wat u met het bod doet. Verkopen of niet verkopen. Indien u de bedrijfsauto met schade verkopen wilt voor het genoemde bod dan kan dat direct geregeld worden. Binnen 1 dag kunt u dus uw bedrijfsauto met schade verkopen.

Het is helemaal gratis. U loopt geen risico.
Probeer het daarom vrijblijvend uit.